Апартман "BRICK"

Brick, BB 7

  Кликни на слику за Галерију


  Миленка Топаловића 31, Бајина башта

 
  069 8259 805 , 064 4261 555

 
  brickapartment@yahoo.com

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  Апартман се налази на три минута хода од центра Бајине Баште, у непосредној близини аутобуске станице и НИС пумпе. На 800 метара од апартмана се налази чувена кућица на Дрини. Планина Тара (Калуђерске Баре) је удаљена 15 километара а до језера Перућац је 13 км. Језеро Заовине 25 км, Митровац 22 км, Мокра Гора 21 км а Златибор 50 км.
  Уживајте у дворишту са базеном, лежаљкама, дечијим игралиштем, наткривеном терасом са угаоном гарнитуром, еспрессо апаратом, роштиљем… Базен има сталну температуру од 25 до 30 степени у периоду од од 15 априла до 01. октобра. Базен има слану воду т.ј дезинфекцију воде електролизом сланог раствора као и аутоматску контролу ПХ вредности. Непосредно уз базен је и летња кухиња са туш кабином.
  Апартман (44 м2) располаже дневном собом са кухињом, купатилом и собом са француским лежајем и једим сингл креветом. Постоји могућност додавања још једног кревета у соби. И у дневној и у спаваћој соби је ТВ и доступан интернет. Интернет и ТВ су доступни и у дворишту и крај базена. Обезбеђен је паркинг у дворишту. Нашим гостима су на располагању и два нова планинска бицикла.

Кухиња
Двориште
Роштиљ
Паркинг
Базен
Клима
Wi-Fi
Клацкалица за децу
Летња кухиња

Кликни на слику за галерију

Кућица на Дрини
Манастир Рача
Река Дрина
Језеро Перућац
Језеро Заовине
Митровац на Тари
Бањска стена
Мокра гора
НП Тара

По договору.