Апартман ДАНИЦА

Danica, BK 11

  Кликни на слику за Галерију


  XXVIII Славонске дивизије 5, Бања Ковиљача

 
  061 5620 721

 
  apartmandanica.banjakoviljaca@gmail.com

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  Апартман Даница се налази у улици XXVIII Славонске дивизије број 5а у Бањи Ковиљачи, поред бањског парка, на III спрату зграде у којој се претежно налазе апартмани који се издају у туристичке сврхе.
  Површина апартмана износи 33 м2 и од просторија поседује предсобље, купатило, спаваћу собу, дневну собу са кухињом и велику терасу, на коју се излази и из дневне и из спаваће собе, а која има диван поглед на парк и планину Гучево. Апартман је комплетно опремљени (посуђе, постељина, пешкири, кућни апарати и техника, основни зачини и намирнице) за боравак максимално до 4 особе. Сам положај апартмана (III спрат) и непосредна близина великог парка чине посебан угођај и осећај мира и приватности, што нам је, као домаћинима, од посебне важности.
  Гостима је на располагању услуга чишћења (по договору), замена постељине и пешкира, као и услуге ресторана, који се налази у нашој згради, са А ла кард јеловником као и пансионском понудом хране која је, такође, одлична и исплатива. Пријављивање у апартман могуће је од 13:30ч до 21ч а одјава од 7ч до 11ч.

Кухиња
Тераса
Паркинг
Клима
Wi-Fi
Кућни љубимци

Кликни на слику за галерију

Гучево
Тршић
Манастир Троноша
Бањски парк
Река Дрина

- 1 до 2 особе 25 € дан.
- 3 особе 35 € дан.
- 4 особе 45 € дан.