Апартмани Бучевац

Bucevac, ZL 5

  Кликни на слику за Галерију


  Рујанска 10, Златибор

 
  064 1435 474

  www.bucevac.wixsite.com/apartmani-zlatibor
  apartmani.bucevac@gmail.com

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  У строгом центру Златибора у непосредној близини тржног центра налазе се апартмани Бучевац. Апартмани су у саставу породичне куће, структуре један апартман и два студија. Апартман се састоји од спаваће собе са три класична лежаја, одвојеног дневног боравка са кухињом, ходником и купатилом.
  Студији се састоје од спаваћег простора са три класична лежаја, простора за дневни боравак са кухињом и купатилом. Један студио је са великом наткривеном терасом.
  Предност овог смештаја је близина центру и могућност одмарања у мирном природном амбијенту, с обзиром на позицију и величину дворишта од 12 ари са пуно зеленила, дрвећа, цвећа и уређеним летњиковцем за госте.

Кухиња
Тераса
Двориште
Паркинг
Wi-Fi

Кликни на слику за галерију

Тржни центар, 200 метара од смештаја
Језеро и Краљев трг, 500 метара од смештаја
Голд гондола, 300 метара од смештаја
Авантура парк, 300 метара од смештаја
Дино парк, 600 метара од смештаја
Хотели са својим садржајима у кругу од 1 км од смештаја

  У сезони (јануар, јул и август) за две особе укупно 3,300 динара дневно по апартману, за три особе укупно 4,000 динара дневно по апартману.
  У вансезони (остали месеци) за две особе укупно 2,700 динара дневно по апартману, за три особе укупно 3,400 динара дневно по апартману.
  За Нову годину цене се крећу од 6,000 до ,9600 динара укупно дневно по апартману, у зависноси од броја ноћења и броја особа.