Хотел Адонис ****

Adonis resort 14

  Кликни на слику за Галерију


  Гајеви бб, Златибор

  031 31 00 322
  065 310 18 19 , 065 310 18 20

 
  adoniszlatibor@hotmail.com

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  Хотел Адонис ресорт & спа на Златибору је место где ћете осетити све ужитке нетакнуте природе ове планинске лепотице а чула препустити валовитом крајолику, традиционалним укусима и мирису боровине који вас чувају од градске врве и враћају природи. У питању је нови апарт хотел који својом изузетном локацијом, префињеним амбијентом и разноврсним услугама гостима гарантује врхунски доживљај. Хотел је смештен је у делу комплекса Златибор хилс лукс, у насељу гајеви, на путу за Сирогојно и удаљен је од центра Златибора 2км.
  Свака смештајна јединица има терасу, сопствено купатило са туш кабином и феном, опремљену кухињу, сопствени бесплатан интернет, флет скрин ТВ са кабловском телевизијом. Гостима су бесплатно обезбеђени постељина и пешкири.
  У склопу хотела налази се и ресторан Амфора, а-ла-карт ресторан отвореног типа који поседује и вински подрум. Располаже са 80 места на два нивоа и 45 места на тераси. Ресторан је погодан за организацију посебних прослава и догађаја. Хотел поседује и спа центар у оквиру ког су доступни: унутрашњи базен са грејаном водом, финска сауна, јакузи када и парно купатило. Гости имају могућност заказивања услуга масаже које обављају професионални терапеути. Током летњих месеци гостима је бесплатно доступан и отворен базен.

Тераса
Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Флет скрин ТВ
Грејање
Фен
Пегла

Паркинг
Отворени базен
Затворени базен
Сауна
Парно купатило
Јакузи
Масажа
Ресторан

Стопића пећина
Водопад Гостиље
Торник
Музеј Старо село Сирогојно
"El Paco Sity" - Каубојски град
Зип лајн - Љубиш

- Цене на бази ноћења са доручком:
- за 2 особе од 5500 динара по апартману дневно
- за 3 особе од 7740 динара по апартману дневно
- за 4 особе од 8920 динара по апартману дневно