Хотел ЈУГОСЛАВИЈА

Jugoslavija, BG 10

  Кликни на слику за Галерију


  Булевар Николе Тесле 3, Београд

  011 4022 222
  060 0121 310

  www.hoteljugoslavija.rs
  info@hoteljugoslavija.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  По својим карактеристикама и препознатљивој историји хотел Југославија спада у један од најпознатијих и најтраженијих хотела у Београду. Налази се на Новом Београду, 3 км од центра града, на самом Земунском кеју.
  Поред изузетних услова за пријатан боравак, нешто по чему се наш хотел издваја је фантастичан поглед на Дунав, Велико ратно острво и Калемегдан. Смештајне јединице су спој традиционалног и модерног и нуде поглед на Дунав и булевар. Објекат поседује 133 собе (Економи, Стандард, Супериор, Јуниор апартмане, Фамили собе и 2 велика апартмана), између осталог и чувени Титов апартман. У оквиру хотела постоји теретана, продавнице, ресторани, кафићи, наргила бар, рент-а-кар, Планет бике где можете изнајмити бицикле и Гранд Касино. Аутобуско стајалиште за градске аутобусе се налази испред хотела, тако да до центра града можете стићи аутобусима (15, 84, 704, 707). Туристичке мапе Београда можете добити на нашој рецепцији.
  Хотел Југославија је категорисан као објекат са 3 звездице и нуди услугу ноћења са доручком, али такође можемо понудити услугу полу или пуног пансиона. Имамо изузетне услове за пријатан боравак како појединачних гостију, тако и групних (смештај туристичких група, спортских екипа, учесника семинара, сајамских излагача, итд.)

Тераса
Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Фрижидер
Кабловска ТВ
Кућни љубимци

Паркинг

Земунски кеј
Ушће
Гардош
Калемегданска тврђава

  У зависности од типа собе цена смештаја се креће од 32,50 еура за једну особу, док је за две 39 еура без доручка.
  Ноћење са доручком за једну особу износи 36 еура, док је за две 46 еура. Боравишна такса није укључена у цену и износи 160,00 динара.