Хотел МОСКВА

Moskva, BG 4

  Кликни на слику за Галерију


  Балканска 1, Београд

  011 3642 000
 

  www.hotelmoskva.rs
  info@hotelmoskva.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  Xотел Москва, симбол Београда један је од најважнијих архитектонских драгуља престонице. Овај велелепни хотел је свечано отворио краљ Петар I Карађорђевић 1908. године. Од половине XX века је под заштитом државе као Споменик културе града Београда. У историји дужој од века овај историјски хотел са чувеним кафеом, угостио је преко 45 милиона гостију, а међу њима бројна славна имена Србије и света. Роберт де Ниро, Алберт Ајнштајн, Индира Ганди, Лучано Павароти, Максим Горки или Алфред Хичкок само су део светских имена, која су осавила свој траг заувек, јер је њиховим именима названо 6 апартмана.
  Хотел је 2015. године потпуно реновиран, и уз дубоко поштовање према традицији у потпуности је прилагођен највишим стандардима технологије и модерног хотелијерства. Од 2016. године Хотел Москва постао је први у региону члан "Historic Hotels Worldwide"
.   Хотел поседује 123 собе од тога 10 луксузних апартмана. Све собе су опремљене стилским намештајем и уређене по највишим стандардима савремене хотелске индустрије. Хотел Москва посебно је познат по дуплеx собама за које се гости најчешће и одлучују. Поред смештајног дела, у саставу хотела су и чувена кафе посластичарница Москва, ресторан Чајковски, модеран СПА центар "Eva Spa & Wellnes" као и 4 конференцијске сале укупног седећег капацитета до 375 особа.

Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Мини бар
Сеф

Паркинг
Спа центар
Конференцијске сале
Бизнис центар
Кафе посластичарница

Трг републике
Теразијска чесма
Скадарлија
Кнеѕ Михајлова улица
Калемегданска тврђава
Народни музеј
Конак Кнегиње Љубице
Народна скупштина
Саборна црква

По упиту.