Хотел "PREMIER AQUA"

Premier aqua, BV 3

  Кликни на слику за Галерију


  Мартина Класића 16, Бања Врдник

  022 2155 333
  063 566 357

  www.hotelpremieraqua.com
  recepcija@hotelpremier.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  На мање од сат времена вожње из Београда и Новог Сада, на Фрушкој гори налази се једна од најсјајнијих звездица на туристичкој мапи Србије - хотел „Premier Aqua“. Овај хотел представља идеалну комбинацију природне лепоте Фрушке горе и савремене технологије спојене да задовоље потребе гостију истанчаног укуса. Богатство садржаја и стручно особље су разлог зашто је овај хотел у годинама иза нас назад један од најнаграђиванијих туристичких објеката у Србији. Хотел располаже са комфорне 54 смештајне јединице и врхунским спа центром са базенима са лековитом термалном водом, 3 врсте сауна, сланом собом, парним купатилом, "vichy" тушевима, фитнес центром и релаx зоном.
  Благотворно дејство термалне воде која се налази у базенима хотела „Премиер Аqуа“ познато је више векова, још из времена када је Врдник био само рударско место на Фрушкој гори. Благотворно дејство лековите воде је искориштено у пoтпуоности и у оквиру hотела је отворена специјалистиачка ординација за рехабилитацију и физикалну медицину.
  Oрдинација за физикалну медицину и рехабилитацију, спада у најмодерније опремљене медицинске центре у региону. У ординацији ради високостручно особље из области физикалне медицине, које уз помоћ најсавременије апаратуре и природног дејства лековите воде постиже невероватне резултате на пољу физикалне медицине Квалитет ове ординације је препознала и Европска спа асоцијација доделивши им награду за најбољи иновативни медицински спа центар у 2019 години.

Тераса
Wi-Fi
Клима

Паркинг
Базен
Парно купатило
"Vichy" тушеви
Фитнес центар
Слана соба
Релакс зона
Спортски терени
Хипербарична комора
5 конференцијских сала

Манастир Раваница
Врдничка кула
НП Фрушка гора
Манастир Јазак
Винарије

Позовите хотел за цену.