Хотел Вила Дрина ***

Vila Zepter, Drina, Perucac 8

  Кликни на слику за Галерију


  Николе Тесле бб, Перућац

  031 859 333
  064 8430 901

  www.zepterhoteldrina.com
  viladrina@zepterhotels.com

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  Вила Дрина је ушушкана у бујно зеленило Перућца, 13 км узводно од Бајине Баште, у подножју планине Таре. Смештена је у загрљају две реке – Врела и Дрине – обе удаљене од Виле свега двадесетак метара. На том месту водопад реке Врело, најкраће реке у Европи, дуге свега 365 метара, због чега је називају и река Година, обрушава се у Дрину правећи величанствен водопад. Са овог чаробног места гости носе незаборавне успомене на окрепљујући боравак и здрав сан уз хук водопада.
  Раскошна Вила, грађена између два светска рата, недавно је потпуно реновирана и претворена у модеран хотел са 15 соба, са најсавременијом опремом и инфраструктуром, те представља прави драгуљ на туристичкој мапи Србије. Од Виле ка западу налази се језеро Перућац с невероватним природним амбијентима због којег је читав овај крај уз Дрину недавно проглашен за „број један чудо природе у Србији“.
  Све смештајне јединице у Вили су опремљене клима-уређајима, мини баром, ТВ уређајима, телефонима и имају бесплатан wi-fi. Иако Вила поседује и сопствену ресторан салу са 40 места, у њеном саставу налази се и оближњи ресторан Врело са једном од најлепших тераса на самом водопаду, капацитета 300 места, од којих је 100 у самој сали и 200 наткривених места на тераси, у природном окружењу богатом воденим токовима, слаповима и уопште атмосфером којој ниједан ентеријер не би могао парирати..

Дечији креветац
Клима
Мини бар
Wi-Fi
ТВ
Кућни љубимци

Паркинг
Спортски терен
Стони тенис
Паркинг камп

Тара (Митровац, Бањска стена, тепих ливада)
Река Дрина и језеро Перућац
Река врело
Заовинско језеро
Мокра гора и Дрвенград
Манастир Рача

- цене већ од 2.850,00 РСД по особи по ноћи (услуга ноћење са доручком) у двокреветној Стандард соби.
- цене су подложне променама у зависности од периода године, попуњености и сезоналитета.