Хотел "Zepter" ****

Hotel Zepter, Drina 12

  Кликни на слику за Галерију


  Војводе Мишића 5, Бајина башта

  031 862 451
  064 8430 900

  www.zepterhoteldrina.com
  office@zepterhoteldrina.com

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  Луксузни и модеран хотел Дрина, категорије 4 *, је смештен у самом центру Бајине Баште, у непосредној близини реке Дрине, по којој и носи име, планине Таре и манастира Рача. Зграда хотела се налази између две главне улице града, наслања се на пешачку зону центра и ушушкана је у раскошно зеленило оближњих паркова, што екстеријер хотела, у колористичком смислу, чини још интересантнијим.
  Хотел се састоји од сутерена, приземља и три спрата. Поред 70 модерно опремљених смештајних јединица, хотел располаже и конгресном двораном (капацитета 220 места), комплетно опремљеном за одржавање конгреса и семинара. Хотел располаже са теретаном и сауном. У ресторану хотела Дрина (120 седећих места) могу се организовати све врсте свечаности, а на јеловнику се налазе најукуснији домаћи и интернационални специјалитети припремљени на здрав – Зептер начин. Хотел поседује и пицерију, као и наткривену спољашњу терасу која излази директно на главни трг.
  С обзиром на богатство културно-историјских и природних ресурса у околини, за госте хотела организују се разни излети по Националном парку Тара, вожње чамцима реком Дрином или крстарење језером Перућац. У нашем хотелу гости бораве ради одмора, рекреације и уживања. Хотел је такође значајан туристички и здравствени центар.

Тераса
Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Кућни љубимци
Лцд ТВ
Минибар
Зепресо апарат за кафу у апартманима и делукс собама

Паркинг
Сауна
Теретана

Тара (Митровац, Бањска стена, тепих ливада)
Река Дрина и језеро Перућац
Река Врело Заовинско језеро
Мокра гора и Дрвенград
Манастир Рача

- цене већ од 2.850,00 РСД по особи по ноћи (услуга ноћење са доручком) у двокреветној Стандард соби
- цене су подложне променама у зависности од периода године, попуњености и сезоналитета.