Хотел "Zepter" ****

Hotel Zepter, Vrnjacka banja 13

  Кликни на слику за Галерију


  Врњачка 12, Врњачка бања

  036 611 770
  063 664 843

  www.zepterhotelvbanja.com
  recepcija@hotelzeptervrnjackabanja.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   ДА

  На месту некадашњег старог хотела Звезда, на централном делу шеталишта Променада и површини од чак 11.445 м2, данас се налази велелепни "Zepter" хотел, један од највећих и најимпозантнијих хотела у Врњачкој бањи. Хотел је јединствени спој старог и новог дела. Стари део, из 1920. године, је директно подигнут на Променади, главној пешачкој комуникацији Врњачке бање, уз Врњачку реку и његова спољашња архитектура је законом заштићена као историјски споменик, а нови, већи део хотела, излази на улицу паралелну Променади, што хотелу даје савршен положај и добре приступе са свих страна.
  Хотел располаже са 96 Лукс соба, 18 Делукс соба и 4 Делукс апартмана. Својим гостима пружа разноврсне садржаје: два ресторана, Зепрессо аперитив бар, летњу терасу са погледом на променаду, кардио-интернистичку и зубну ординацију, отворени простор у којем гости могу уживати у разноврсном асортиману хране и пића.
  Од спортских садржаја, најатрактивнији је затворени базен (у потпуности реновиран) са термалном-минералном водом. Гостима је на располагању и ђакузи, те сопствена башта са аперитив баром, отворена у летњем периоду, као и потпуно нова и модерно опремљена теретана и сауна. Хотел је познат по конгресним капацитетима до 1.400 места, с могућношћу рада у пленуму и по секцијама у чак пет мањих сала.

Тераса
Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Кућни љубимци
Пречишћена вода из "Zepter" апарата
Зепресо апарат за кафу у апартманима и делукс собама

Паркинг
Базен
Сауна
Ђакузи
Теретана
Билијар
Стони тенис
Релакс центар
Фризерски салон

Врњачки парк
Мост љубави и Јапански парк
Гоч
Винарије
Манастири Љубостиња, Жича, Лазарица и Студеница
Средњовековни град Маглич и долина јоргована
Средњовековни град Козник

- Цене већ од 2.950,00 динара по особи, по ноћи (услуга ноћење са доручком) у двокреветној Лукс соби.
- Цене су подложне променама у зависности од периода године, попуњености и сезоналитета.