ИН Хотел

IN Hotel, BG 11

  Кликни на слику за Галерију


  Булеваар Арсенија Чарнојевића 56, Београд

  011 310 53 00
  060 884 6402

  www.inhotel-belgrade.rs
  frontoffice@inhotel-belgrade.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  Хотел ИН се налази у самом срцу пословног центра Новог Београда, савршено позициониран за лак приступ свим важним локацијама и атракцијама града. Хотел је удаљен 14 км од међународног аеродрома Никола Тесла, Београдска арена је удаљена 5 минута хода, а највећи конгресни центар у Србији, Сава центар, удаљен је 10 минута од хотела. На удаљености од 3 до 4 километра од хотела налазе се Београдски сајам и бројне културно -историјске знаменитости града.
  Да бисмо нашим гостима пружили угодан, миран и удобан амбијент, нудимо 187 модерно дизајнираних соба и апартмана, распоређених на укупно 7 спратова. Уживајте у делицијама у центру Новог Београда - кафић и ресторан ИНфусион, као и Инфинити бар, задовољиће ваше потребе, од доручка, пословних ручкова, поподневних чајева или омиљеног коктела, до елегантне вечере.
  Уз изузетну услугу и љубазно особље, посета ресторану или баровима хотела ИН је потпуно искуство које ће задовољити сва чула. Свесни смо колико су здрав начин живота, физичка активност и опуштање након напорног радног дана важни, гостима хотела нудимо фитнес центар чија је површина 220 м² опремљена са собом, одвојеним свлачионицама, кардио опремом, сауном и хидромасажна када, јединица за опуштање и разне врсте масажа доступне су на захтев.

Дечији креветац
Клима
Wi-Fi
Мини бар
Сеф
Кућни љубимци

Гаража
Фитнес центар
Конференцијске сале
Бизнис центар

Арена Београд
Музеј савремене уметности
Београдски сајам
Тржни центар Ушће

На упит.