Август

 

07. - 16. Август

Ниш
„NISVILLE JAZZ FESTIVAL“


www.nisville.com

Nisvil 1
 

Интернационални „Nisville jazz festival“ је најпосећенији џез фестивал југоисточне Европе, од самог оснивања 1995. године доследно брани европске вредности мултикултуралности и стрпљиво негује префињен музички укус појединаца. Нишвил 2019. је трајао 11 дана, од 01. до 11. августа и на преко 20 сцена окупио је преко 1.000 извођача из целог света, а изведено је око 300 програма, што је пратило приближно 200.000 посетилаца.
 

13. - 16. Август

Нови Сад
"EXIT"


www.exitfest.org

Exit a
 

Вишеструко награђивани музички фестивал који се одржава једном годишње на Петроварадинској тврђави. Љубитељи „Rock & Roll, Tehno, Dance, Heavy Metal, Hip-Hop, Reggae, Punk, Drum & Bass" музике добродошли.
 

Август

Београд
“BEER FEST”


www.belgradebeerfest.com

Beer fest 1
 

Београдски фестивал пива један је од најпосећенијих фестивала, како у Србији тако и у целој југоисточној Европи. Годишње га просечно посети 500.000 људи, а 2010. година је била рекордна, овај фестивал је посетило 900.000 посетилаца.
 

Август

Љубовија
РЕГАТА ПОД ЗВЕЗДАМА

 

Традиционална регата под звездама која се сваког августа одржава у Љубовији.
 

Август

Ковин, Гај
ГАЈАЧКИ КОТЛИЋ

 

Манифестација је такмичарског каракера у кувању рибље чорбе, уз богат културно уметнички и забавни програм. Организатор: Месна заједница Гај.
 

Август

Ковин, Делиблато
УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ

 

Међународна спортска манифестација која окупља децу до 14 година која се такмиче у спортском риболову.