Политика приватности

 

„Srbijanadlanu.rs“ чува приватност свих посетилаца интернет сајта „www.srbijanadlanu.rs“ и штити личне податке посетилаца интернет сајта. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.


Информације које добијамо од вас:

У начелу можете посетити овај интернет сајт без откривања било какве информације о себи. Наши сервери сакупљају имена домена, а не е-маил адресе посетилаца интернет сајта. На појединим деловима овог интернет сајта тражимо личне информације о вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација које затражите - најчешће контаката власника објеката. Ово чинимо путем употребе онлајн формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од вас могу укључивати ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона или е-маил адресу. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.


Употреба сакупљених информација:

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо вас лично идентификовали, већ да би на основу те и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапредили његов садржај. У случају када од вас затражимо друге личне информације, као сто су ваше име и е-маил адреса, тражићемо вас пристанак (нпр. употребом онлајн формулара или путем е-маила), обавестити вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. Информације које нам ви дате или до којих додјемо путем овог интернет сајта, користићемо искључиво за одговарање на ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да вас контактирамо у будућности, молимо вас да нас о томе обавестите.


Малолетни корисници:

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.


Откривање информација:

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши запослени, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег интернет сајта трећим лицима, али то неће укључивати информације на основу којих ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.


Други интернет сајтови:

Наш интернет сајт садржи линкове ка другим интернет сајтовима који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.