Услови коришћења

 

Садржај овог Интернет сајта доступан је корисницима без регистрације и његовим коришћењем пристајете на услове и правила који следе.
Уредништво сајта „www.srbijanadlanu.rs“ улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке које су доставиле регионалне и месне туристичке огранизације, као и грешке настале приликом уноса. „Srbijanadlanu.rs“ не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе саджај сајта на сопствену одговорност. „Srbijanadlanu.rs“ може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.
Материјале (текстове и фотографије) са овог сајта, не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе „Srbijanadlanu.rs“. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење закона о ауторским правима, жигу или других закона. Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су „такви какви јесу“, без било каквих гаранција.
Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:
- не смеју на погрешан начин да представљају однос са „Srbijanadlanu.rs“.
- не користе логотип „Srbijanadlanu.rs“ без дозволе.
- не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.
Овај Интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова везаних за туризам и друге области у Србији, али „Srbijanadlanu.rs“ ни на који начин није одговоран за садржај и тачност информација на тим сајтовима. Коришћење нашег сајта може било коме бити ускраћено у било ком тренутку уколико наш тим процени да је интегритет портала угрожен понашањем корисника.