Вила ПРОМАЈА

Vila Promaja, KL 2

  Кликни на слику за Галерију


  Петрово село бб, Кладово

 
  063 270 635

  www.brvnaraistocnasrbija.com
  vilapromaja@trinity-active.com

  Ваучери за одмор у Србији:   NE

  Вила је удаљена од Кладова 22 км., обзиром да је део од око 5 км пута неасфалтиран, својим гостима обезбеђујемо и уступамо на бесплатно коришћење, возило са погоном на сва 4 точка. За време боравка у брвнари, ваше путничко возило можете оставити на безбедном приватном паркингу у Кладову. Уколико има потребе, ми Вас можемо превести до локације.
  Поред атрактивног изгледа и комоције коју пружа, брванара поседује велику наткривену терасу са роштиљем, одакле се пружа поглед на Мали Штрбац, од кога застаје дах. Љубитељи активности уживаће у шетњама уређеним пешачким стазама, а најмлађи посетиоци на располагању имају и голове, љуљашке, кошеве, пикадо, бадминтон...
  Вила промаја је погодна за смештај до 6 особа. На галерији се налазе два француска лежаја (2 + 2 особе), док се у дневном боравку налази угаона гарнитура која се може развући за још две особе.

Паркинг
Клима
Тераса
Двориште
Роштиљ
Сателитска ТВ
Wi-Fi

Trinity-active.com вам нуди туристички обилазак чамцем знаменитости Ђердапске клисуре са Дунава.
Национални парк Ђердап сматра се једним од најлепших и највећих паркова Европе. Потпун доживљај лепоте и монументалности ове дестинације могућ је једино са воде.

Мали Штрбац
Велики Штрбац
Манастир Манастирица
Архелошки локалитет Лепенски вир
Трајанова табла

Од 60 € до 80 €, у зависности од броја гостију.