Врдничка кула

Vrdnicka kula 2

  Кликни на слику за Галерију


  Потес под кулом бб, Бања Врдник

  022 2155 271
  063 495 319
 
  recepcija@etnoselo-vk.rs

  Ваучери за одмор у Србији:   НЕ

  У маленом месту Врдник, на пола пута између Београда и Новог Сада постоји једно сеоце у коме је магија свуда око Вас. Ушушкано у Фрушкогорска брда, окружен зеленилом етно комплекс „Врдничка кула“ вам нуди одмор који ћете још дуго дуго када се вратите кући препричавати својим пријатељима..
  Етно комплекс „Врдничка кула“ је смештен испод истоимене средњевековне куле, окружен зеленилом Фрушке горе. Гости имају на располагању 22 собе у етно хотелу „Врдничка кула“ и 10 етно апартмана. Хотел располаже великом конференцијском салом до 500 места, са могућношћу дељења у три целине за мањи број учесника. Свим гостима који користе услугу смештаја на располагању је и мањи спа центар.
  Између етно комплекса „Врдничка кула“ и хотела „Премиер Аqуа“ се налази спортски комплекс окружен листопадном Фрушкогорском шумом. На површини од око два хектара налазе се два терена за тенис, терен за кошарку и одбојку грађени по највишим стандардима.
  За љубитеље „активног одмора“ препоручујемо Адреналин парк смештен изнад етно комплекса „Врдничка кула“. Парк је у вијугавом спусту од 450м, са преко 30 платформи за савлађивање 30-ак смерова различите тежине и висинске разлике од преко 50м. Парк, као и спортски терени се показао као идеална теам буилдинг активност бројним посетиоцима.

Тераса (у бунгаловима и једној соби)
Дечији креветац (на захтев у зависности од расположивости)
Клима
Wi-Fi
Кућни љубимци

Паркинг
Дечије игралиште
Спортски терени

Позовите за цене